sábado, 15 de noviembre de 2008

COMPARAR LA DIFERENCIA

NON ESTARIA MELLOR SIN AS VALLAS, O EDIFICIO E O TERRENO HAI QUE LIMPALO E TOMAR MEDIDAS DE SEGURIDADE PARA QUE NON OCURRA ALGUN SINISTRO, XA QUE ESTÁ ABERTO E SO A SIMPLEVISTA VESE QUE EN CALQUER MOMENTO A INFRASTUCTURA DO TELLADO VEN ABAIXO, SOBRE TODO A CHIMENEA.

COMO É POSIBLE QUE NON CONTESTEN AS DENUNCIAS PARA QUE O LIMPEN, SIN EMBARGO OS POCOS DIAS DE NOS POR A DENUNCIA, INVADENOS CON AS VALLAS E SEN QUE CONSTE QUE TEÑEN LICENCIA MUNICIPAL.

O EDIFICIO BANDEIRA É UN DOS MOITOS BENS INCAUTADOS POLO XULGADO, CON O CASO DE BLANQUEO DE DIÑEIRO DO CASO "CULEBRA", CASOS DE NARCOTRAFICO.

EN FIN NOS GOSTARIA CONTAR CON A VOSA OPINION.

GRACIAS E BOA SORTE

Edificio "BANDEIRA" Sin vallas Plubicitarias

Edificio "BANDEIRA" con Vallas Publicitarias

viernes, 14 de noviembre de 2008

CERTAME DE POESIA

DADA A BAIXA PARTICIPACION NO CERTAME DE POESIA DESTE ANO, DECLARAMOS DESERTO O MESMO, ASI COMO A ACTUACION PARA O SABADO 15 DE NOVEMBRO AS 20 HORAS NA ESCOLA DE IDIOMAS, DA CORAL ROCIERA VIRGEN DEL ROCIO DEL "CALVARIO", ESTA FOI SUSPENDIDA POR COUSAS ALLEAS A NOSA ORGANIZACION, SIMPLEMENTE PORQUE NON RECIBIRON A SUBVENCION DA DIPUTACION DE PONTEVEDRA.

SENTIMOS MOITO AS MOLESTIAS

ELENA NA FEDERACION "EDUARDO CHAO"












COMPROBAR COMO XA NO ANO 1998 A ACTUAL PRESIDENTA DA FEDERACION "EDUARDO CHAO", SENDO PRESIDENTA DUNHA ASOCIACION, E GOBERNANDO NA CIDADE O PP, MANUEL PEREZ, COMO SEU MENSAXE ERA OUTRO, TODO IBA BEN PARA O ELA, SIN EMBARGO AS OUTRAS ASOCIACIONS TAMEN CONSULTADAS NON IAN NADA BEN AS COUSAS.

domingo, 9 de noviembre de 2008

ACTIVIDADES ASOCIACION

Vigo, 10 de Novembro de 2008
Estimado Socio/a:

A Xunta Directiva desta Asociación desexalles unhas moi boas festas, cos seus seres máis queridos. Esperamos que a sorte nos acompañe na Lotería do Nadal para afrontar o vindeiro ano con mais alegría.
Aproveitamos para comentaros os actos que hai previstos para estas datas.

CURSO DE TAICHI

A partires do mes do un decembro de 2008, Curso de Taichi, con o horario de luns e mercores de 11:00 a 12:00 h., da mañán, con a monitora Aurora Malleiro Pérez, que xa ten realizado taichi no Calvario frente o Mercado, gran deportista, con un ximnasio no Calvario, na rúa León, si queredes anotaros o prezo é de 19 €/mes , só para socios/as.

LOTERIA Nº 63707

Lembramoslle que ainda temos algo de lotería do Nadal en participacións de 5€
Tamén hai lotería, de momento, no Kiosko de Tere, Cafetería Makumba, Papelería Jenaro, e na Joyería Gonzalez, todos na zona peonil de Urzaiz.

CEA BAILE DE CONVIVENCIA
Sábado, 29 de Novembro ás 22:00 H.

Restaurante “Botón de Ancla” en Cotogrande (IFEVI)

Saída de Autobuses dende Asociación ás 21:30 h.
Prezo: 35 € - A ingresar en Caixanova nº cta. 2080 0020 12 0040030018
Último día de anotación e pago 21 de novembro

ACTOS CULTURAIS NA ESCOLA DE IDOMAS

Magosto
CORO ROCIERO VIRGEN DEL ROCIO “CALVARIO”
Sábado 15 de novembro ás 20:00 horas

Nadal
CORAL POLIFONICA DA AGRUPACION GALICIA SOCIAL
Sábado 27 de decembro ás 20 horas

Sen outro particular, reciban un cordial saúdo veciñal.

Xunta Directiva

EDIFICIO BANDEIRA vallado publicitario (Onde está o dono?)

Edificio Bandeira sin valla publicitarias








Edificio Bandeira con vallas publicitarias






O edificio como poden comprovar teñen que limpialo e adecentalo, pechando-o e que garde todas as medidas de seguridade, e queda mellor que escondendolo e facendo un nido de indigentes ou otras xentes. Mentras non se decida o que se vai a construir, pensamos que como nos decimos é mellor. ¡¡ Deixen de especular xa !!