sábado, 26 de julio de 2008

APARCADOIRO JENARO DE LA FUENTE



¡¡ XA COMENZARON AS OBRAS DO APARCADOIRO DE JENARO DE LA FUENTE !!

UNHAS OBRAS MOI NECESARIAS PARA O COMERCIO E OS VECIÑOS EN XERAL, PRONTO NA ASOCIACION TEREMOS AS BASES DESTE NOVO APARCADOIRO, PARA SABER SI OS VECIÑOS/AS, PODEN TER ACCESO A CONCESION DALGUNHA PRAZA TAN NECESARIAS NA ZONA.

ESTAS OBRAS VAN A COINCIDIR CON AS OBRAS DE HUMANIZACION DAS RUAS SAGUNTO, LEON E CATALUÑA. ESTO VAI TRAER MOITOS PROBLEMAS A TODOS OS CIDADANS, ESPERAMOS TER PACIENCIA PORQUE SON UNHAS MELLORAS QUE XA TIÑAN QUE ESTAR FEITAS FAI MOITO TEMPO.

DESPOIS DO VERAN, VAMOS A NECESITAR AXUDA NA ASOCIACION, QUE APORTEN IDEAS E GAÑAS PARA LOITAR POLO "EDIFICIO BANDEIRA", TEN QUE SER UN EDIFICIO QUE SERVA DE POLO DE ATRACCION DE VECIÑOS DE TODO VIGO E COMARCA, PARA ENRIQUECER MAIS O NOSO BARRIO.
A PARTIR DE SEPTEMBRO IREMOS POÑENDO IDEAS Y TRABALLANDO PARA CONSEGUILO.

UN SAUDO E BOA SORTE

martes, 22 de julio de 2008

INSTITUTO CASTELAO DO CALVARIO

Despois de ver nos medios de comunicación, o anuncio do Alcalde, do arranxo dalgúns institutos de Vigo, por parte da Concellería de Educación da Xunta de Galicia, esperamos non se esquezan do arranxo do Pabellón do Instituto do Calvario, do que esta Asociación xa falou persoalmente con o Alcalde, e presentaron solicitude por rexistro, pois non deben esquecer que ademáis de ser centro deportivo dos alumnos tamén é Colexio Electoral e é de vergoña que estexa nestas condicións.
Ainda temos un mes enteiro de verán para facer as obras.